Historia

1900-luvun vaihteesta tähän päivään

Päärakennuksemme historia alkaa 1900-luvun vaihteessa Yxpihlajasta kun Juhani Pohjanpalo rakennutti perheelleen mahtavan hirsilinnan joka toimi niin kotina kuin Friisin yhtiön konttorina. Vuonna 1974 kun tämä uljas rakennus purettiin, siirrettiin talon hirret nykyiselle paikalle ja seurakunta rakennutti niistä Leirikeskuksen jonka nimeksi tuli Suviranta. 

Viimeinen rippileiri järjestettiin kesällä 2011, sen jälkeen rakennus oli tyhjillään vuoteen 2016 marraskuuhun asti jolloin paikka heräsi ruususen unestaan Juhla & Kokouskeskus Amorina. vahvat seinähirret saivat kasvojen pesun.

Nykyinen nimi saa juurensa lemmenhaltija Amorista mutta nimellä on myös toinen erittäin tärkeä merkitys, omistajan suvun kuuluisasta hevosesta Amorista. Se oli kaksinkertainen ravikuningas ja kaksinkertainen kuninkuusravien kakkonen. Amorista sanottiin että se oli liian kaunis, liian kiltti ja liian viisas <3

Amorissa voi myös järjestää kokouspäiviä ja tilamme muovaantuvat juhlaan kuin juhlaan. Muistotilaisuuksiinkin Amorin puitteet antavat kodinomaisen ja harmonisen tunnelman.